‘’AĞIN‘DA DİKİLİ BİR AĞACIM OLSUN’’ KAMPANYASI YOĞUN TALEP ÜZERİNE YENİDEN BAŞLADI Tarihi: 22/10/2018

Ağın Belediyesi tarafından başlatılan ‘’ Ağın’da Dikili Bir Ağacım Olsun ’’ 2.  kampanyasıyla birlikte binlerce ağaç toprakla buluşturulacak.

’Daha Yeşil Bir Ağın İçin’ çalışmalarını aralıksız sürdüren Ağın Belediyesi ‘’ Ağın’da Dikili Bir Ağacım Olsun’’ kampanyasını  vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine yeniden başlattı.

Ağın Belediye Başkanı Yılmaz SERTTAŞ kampanyayla ilgili olarak yaptığı açıklamada ; ’’2017 yılında başlatmış olduğumuz kampanyaya vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler, geçen yıl fidan dikim mevsiminin sona ermesiyle birlikte kampanyamız sona ermişti. Fidan dikim mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte ‘’Ağın’da Dikili Bir Ağacım Olsun’’ kampanyasını yeniden başlatıyoruz .Bu yıl  2.’sini gerçekleştireceğimiz kampanyayla şirin ilçemiz Ağın’da binlerce ağacı toprakla buluşturacağız. Dikilecek olan   ağaçları kendi isminizle yaşatmak istiyorsanız ve ‘Benim de Ağın’da Dikili Bir Ağacım Olsun’ diyorsanız siz değerli vatandaşlarımızı kampanyamıza katılmaya davet ediyorum.Unutmayın her fidan bir insan, her insan bir hayattır.Henüz vaktimiz varken gelin hep birliktebir fidan dikerek şirin ilçemiz Ağını gelecek nesillere yeşillikler içinde armağan edelim’’ dedi.

Not: Kampanyamıza katılmak isteyen vatandaşlarımız Belediyemiz hesabına kendi isimleri ile, 1 fidan için 20 TL ücret yatırmaları durumunda fidan sahiplerinin fidanları alınarak Belediyemiz ekiplerince dikilecek ve isimleri dikilen fidanlara künyeyle yazılacaktır.
Tüm vatandaşlarımıza duyurulur.

T.C. ZİRAAT BANKASI AĞIN ŞB.
İBAN:TR70 0001 0005 4006 8279 3650 08