YASİN ALTUNYUVA' DAN BELEDİYEMİZE ZİYARET...

KARAYOLLARI 8.BÖLGE MÜDÜRÜ SN. YASİN ALTUNYUVA BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Karayolları 8.Bölge Müdürü Sn. Yasin ALTUNYUVA, Arapgir Belediye Başkanı Sn. Haluk CÖMERTOĞLU ve Karayolları 85.Bölge Şefliği ekipleri Belediyemizi ziyaret etti.

ALTUNYUVA  İlçemizde yapımı devam eden ve başlayacak projelerle igili  açıklamalar yaptı. İhalesi 06.03.2012 tarihinde yapılan feribot yol ayrımından Ağın’a kadar olan yolun durumu ile ilgili “Projenin yüksek standartlarda olduğunu,  maliyetinin yaklaşık 12.000.000,00 TL. olduğunu, planlarının ilk yıl yolun alt yapısının ve sanat yapılarının yapılması, önümüzdeki sene ise üst yapısının yapılarak köprü bitmeden hizmete açılmasını planladıklarını” söyledi.

Köprü ile ilgili olarakta “En kısa sürede köprü çalışmalarının başlayacağını” söyledi.

Ağın İlçe Merkezinde yapılacak olan kilitli parke ile ilgili olarakta “ İlçenin girişinden çıkışına kadar olan Anayolun kilitli parke ihalesinin yapıldığını, her şeyin hazır olduğunu ve kanalizasyon çalışmalarından sonra başlanacağını söyledi.